ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Сряда, 15 Юни 2016 16:04

Интересни факти, които може да не знаете за матраци

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Знаете ли, че вашият матрак съвсем не е само това, което виждате в него. За да разберете за което говоря, ви Не представя класацията Нека на английски топ интересни Факти за някои Видове матраци :

1. Кой е най-популярният и най-харесван матрак за сън

Матраците се продават на много цени, но онези, които избират да купят нов матрак не залагат само на цената . Високото качество и материали, които СА изработени От съвременните матраци могат Да покачат значително качеството на английски съня, да избавят от болки в гърба, костите и ставите и пр.

2. Кое може да е вредно за един матрак

Прах и червеи съществуват почти навсякъде. Има ги в платове и килими, образуват се от по-влажна среда. Те се хранят с кожни клетки и докато не хапят или представляват риск, болест, те могат да изострят алергии и да провокират астма.

Възглавниците също са едни от постоянно присъстващите аксесоари в леглата ни . ПО тях остатъци от яйца на ларви и червей има в изобилие . Защо Е препоръчително ето Да СЕ замени възглавницата Заедно СЪС   спално бельо и матрака, а това трябва да става най-малко на всяка година и половина, или на всеки шест месеца, ако сте склонни към алергии. Е Да ползвате Добре и протектор с козметичен ефект .

Най-добрият начин да се сведе до минимум количеството акари е да се използва алерген-устойчив матрак и калъфки за възглавници. Леглата също трябва да са измити и дезинфекцирани откъм рамка в гореща вода веднъж седмично.

3. Незаконно е да се купи матрак в неделя във Вашингтон

Въпреки, че в много страни най-ползвано време за пазаруване на матрак е именно уикенда има места, където това е забранено. Едно проучване показва, че във Вашингтон е незаконно да се закупи или продаде матрак в неделя. Също така забранени за неделните купувачи са стоки като телевизори и месо!

Произходът на закона не е известна, въпреки че е цитиран от много сайтове.

 

 

 

 

 

Прочетена 661 пъти Последно променена в Понеделник, 15 Май 2017 12:08