ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Понеделник, 20 Юни 2016 10:54

Какво да поръчам и какво не в ресторанта

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Искате ли да знаете какво да поръчате в ресторант, ако сте на диета? Тогава разберете повече от тук.

Вярно е, че се храненето здравословно в ресторант може да бъде наистина трудно. Въпреки това, ако знаете какво да поръчате, може да направи възможно приема на нужните калории.

Опитайте да научите за размера на калории, въглехидрати и мазнини в блюдото, което сте поръчвали.

Италиански ресторант

Препоръчително е да започнете с чаша супа минестроне. Това предястие е изпълнено със зеленчуци, които са необходими за здравословното хранене. Откажете се от ястия, които не са пържени. Можете да вземете порция морски дарове, а не обичайното пилешко или говеждо. Италианският ресторант готви морски дарове с бульон и помага в борбата с рака, тъй като съдържа антиоксиданти.

Бургери

Някои хора са на погрешната представа, че бургерите не могат да бъдат здравословни. Все пак, това не е вярно. Има определени начини, чрез които можете да се храните навън, при това с бургер. Откажете се от пуйка или вегетариански бургери със салата. Уверете се, че бургерът е гарниран с горчица. В случай, че искате да ядете говежд бургер, опитайте да пропуснете майонеза и сирене като добавки. Нещо повече, отстранете горната половина на бургера и оставете отворен. С пшеница ще си помогнете за доставка на повече фибри към храната.

Пица

Широко разпространена е тезата, че пицата вреди в борбата с намаляване на теглото или поддържане на фитнес. Това е фалшива представа. Пица, според диетолозите по света е храна, която може да помогне да се смесват всички важни храни само в една малка плоча. Хранете се по интелигентен начин. Откажете се за по-тънка кора и да поискайте пица, половината от сирене. Опитайте се да пропуснете месни гарнитурата и изберете пиле на грил вместо тях. Това ще ви помогне за подобряване количеството на протеин в тялото. Най-добрият начин да се насладите на всекидневния пица е с изцяло вегетарианска пица. Тя няма да ви накара да поглъщате излишни мазнини и ще даде нужните продукти за едно хранене.

Китайски ресторанти

Феновете на китайска храна се колебаят дали това е здравословно? Не се притеснявайте! Всички тези слухове за китайска храна и приготвянето й в много мазнини не са съвсем верни. Проверете менюто и изберете зеленчуци със скариди. Уверете се, че оризът не е пържен. Когато се колебаете между две ястия в китайски ресторант, изберете за основно наслада на Буда, която включва микс от зеленчуци, които са полезни за вашето здраве.

Разгледайте подобни:

http://starakniga.com/

http://otgore.com/

http://segashno.com/

http://obrazovatelno.com/

Прочетена 1078 пъти