ЮЛИ.com

july.saitbg.com

Научете повече за света

Фешън Калърс - Дамски Сака
Петък, 08 Ноември 2019 18:51

Правилната грижа за тапицерията на тъканите

Написана от 
Оценете
(0 гласа)

Почти всеки от нас имат тъжния опит в неуспешната борба с петна от капки, дъвка, напоени, чрез текстурата на тъканта. Понякога, в резултат на интензивното въздействие върху тапицерията на мека мебел или столове, външният им вид се влошава повече, отколкото от самото замърсяване.

Дребните влакна и обезцветеното избледняло петно ​​на мястото на третиране могат да бъдат премахнати. Предлагаме ви някои полезни съвети как да се случи това. В случай, че не успеете може да потърсите за услуги след пожар потърсете Чистачи България.

Ефикасност

Според интензивността на излагане на пигменти, мазнини и полимерни, някои професионални химикали са достатъчни. Често нежният ефект, върху тъканните влакна и липсата на вредни секрети позволяват този състав да е безопасен

Съвети за тапицерия

Премахването на дъвка или силикон ще отнеме малко повече време, отколкото да се борите с петно ​​от кафе или вино. Резултатът е успешен във всички случаи. В рецензиите за почистване на столове и дивани, тапицирани „матиращ“, има само една забележка. Той е свързан с необходимостта от повторно лечение с инструмент в особено тежки случаи. Това се дължи на премахването на "границите" след обработка на старото комбинирано замърсяване на голяма площ.

Екологичност

Малките деца са не само сериозен тест на мебелите за издръжливост, но и приоритет на безопасността при избора на почистващи препарати за домакинство. Сериозните замърсители изискват интензивна грижа, следователно значително количество от почистващия препарат и продуктите могат да останат в тапицерията и еластичния пълнител. От тази гледна точка, препаратите за почистване на петна на базата кислород са оптимални. Изследванията и опитът с използването на инструмента показаха пълно отсъствие на остатъчни емисии и алергични ефекти.

Комфорт

Петната се отстраняват бързо, миризмата не остава, кожата не страда от ефектите на разтвора.

Простотата, бързината, безопасността и гъвкавостта на различните методи за отстраняване на петна ги правят уникално средство за грижа за мебели, истински експрес по химическо чистене у дома. Независимо от почиствания материал, се прилага типичен тристепенен алгоритъм: приложение, експониране, отстраняване.

Ако въпреки всичко, не успеете да се преборите с петната по меката мебел с тапицерия, то значи е време да потърсите екипите на Чистачи България.

Прочетена 185 пъти Последно променена в Петък, 08 Ноември 2019 19:00